Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Ugens mode-news #2

NYFW SS2017

Vi har ramt mandag, så denne uges ‘Mode-news’ handler naturligvis om de nyheder vi stødte på i sidste uge.

Kræftens bekæmpelse lancerer armbånd
Hvert år laver Kræftens Bekæmpelse et armbånd som samler ind til bekæmpelsen af brystkræft. Og det er ikke anderledes i år. Jeg er selv kæmpestor fan af årets armbånd og selv hvis armbåndene ikke samlede ind til et godt formål, så ville jeg overveje at købe dem. Jeg har desværre ikke nogle billeder af armbåndene som jeg har tilladelse til at bruge, men I kan se billeder og desuden købe armbåndene HER

Aesop åbner afdeling i Magasin
Når det kommer til produkter som gør sig godt på instagrambilleder, så er Aesop et af dem! Udover at Aesop har nogle superlækre produkter med alt fra håndcream, sæbe, bodylotion osv. osv. så er deres flasker og emballage også helt vildt fin!
Hvis man er på udkig efter en Aesop-butik kan man ligenu finde landets eneste butik på Værnedamsvej, men nu kan man også snart finde Aesop i en afdeling af Magasin. Det glæder jeg mig personligt meget til!

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment