Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Udfordring accepteret

DSC05224

På facebook florerer det i øjeblikket med billeder fra da ens facebookvenner var børn, med teksten: ‘Udfordring accepteret.’ Det er meget sjældent sjovt at se facebookvenner man ikke har mødt i to år, som børn, når man jo nærmest knap nok ved hvordan de ser ud idag. Men alligevel er det altså en trend der er rimelig uundgåelig at støde på. Og jeg vil ikke lade en trend passerer uden at komme med mit eget bidrag. Jeg synes dog at det vil være sjovere at tage udfordringen op herinde på bloggen, end på min facebook.

Så hermed får I et billede af mig, fra da jeg er 10 måneder gammel. Billedet er taget på en ferie til Italien (min allerførste gang i udlandet) og det var også på denne rejse at jeg lærte at gå.

Har I taget udfordringen op på facebook?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment