Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Mit største ønske til jul…

DSC05617

Det er først i år at jeg for alvor har fået øjnene op for æstetik. Man kan selvfølgelig sige at mode også handler om æstetik og skønhed, men når det drejer sig om æstetisk kunst, så har det aldrig rigtigt sagt mig så meget.
Men nu er det altså som om at jeg er blevet bidt af en gal kunstner (Van Gogh måske? ;-)) og jeg er blevet dybt fascineret af det håndværk som ligger bag et smukt produkt. Det gælder både malerier, men i særdeleshed kunsthåndværk.
Derfor blev jeg også ellevild, da min utroligt dygtige faster sagde til mig, at hun ville give mig en vase i julegave og at jeg selv kunne få lov til at bestemme farven og glasuren på vasen. Hvor heldig har  man lov at være?
Jeg elsker vaser og jeg har længe gået og tænkt at jeg gerne ville have en flot vase stående på mit natbord og nu har jeg fået min favorit-kunstner til at lave en.

Min fasters kunst-stil er lidt skæv og hun kan godt lide at hendes produkter har et lidt skævt og rustikt udtryk og det er jeg kæmpestor fan af.

Så nu skal jeg snart ned på hendes værksted og kigge på farver.
Det er forresten min faster som har lavet den grønne skål på overstående billede.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment