Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Når man køber en fødselsdagsgave til sig selv

DSC05868

Kjole: Skall Studio (Købes  her) // Sko: Gardenia // Bukser: Ivy Copenhagen // Tørklæde: Isabel Marant

I sidste uge modtog jeg tørklædet på overstående billede med posten. Det trænede øje kan måske se at det er det selvsamme tørklæde, som jeg fortalte at jeg ønskede mig i fødselsdagsgave i indlægget HER.
Min mor kom dog hjem for et par uger siden og fortalte mig at hun havde været inde i Isabel Marant butikken og spurgt efter tørklædet i sort og hvidt, men at de desværre ikke havde tørklædet i den farve (de havde det kun i grå og i beige) og at hun derfor ikke kunne give mig det i fødselsdagsgave.
Jeg  fortalte hende at jeg altså ønskede mig det i grå, men at jeg jo gerne ville overraskes til min fødselsdag, så at det måske var lidt kedeligt hvis jeg fik et tørklæde som jeg godt vidste hun havde kigget efter – bare i en anden farve.

Så i stedet strøg jeg ønsket fra min ønskeliste, og valgte simpelthen at købe det selv. Så nu ejer jeg jordens blødeste tørklæde fra Isabel Marant!
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Eline Tychsen 24. september 201620:14

    Det er SÅ fint! Og så er jeg helt forelsket i din fine kjole <3 Ej, hvor er den smuk!

  • Anna-Sophie 24. september 201621:09

    Kender det godt, har selv kørt med “til mig fra mig” i et par år efterhånden. I år har jeg købt et par Céline Caty Havana solbriller, som jeg hovedkulds forelskede mig i i sommers – og jeg synes sgu egentlig det er fair nok at forkæle sig selv med en lidt ekstra lækker gave 😉

    Halstørklædet ser også super lækkert ud btw 🙂

Leave a Comment