Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Dreaming of // Adidas Gazelle

gazelle

Adidas Gazelle er en klassiker som vi ikke rigtigt kan komme udenom og selvom der også er andre fede sneakers som også er meget hypede i perioder, så er denne Adidas-model en af de mest kendte og anvendte. Jeg er selv helt vild med den her model, da den er så simpel og samtidig virkelig god at gå i! Jeg har før ejet et par Adidas Gazelle sko og det er et af de mest behagelige stykker fodtøj jeg noglesinde har været i besidelse af.

Ligenu går jeg og er lidt forelsket i denne lysegrå model, som bla. kan købes hos nakedcph.dk.
Link til skoene HER
Skoen koster 900 kroner.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment