Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Monday moodboard

moodboard

En ny uge er begyndt, og jeg sidder i skrivende stund med en kop te og slapper af, efter en dag hvor jeg har forsøgt at være noglelunde disciplineret omkring at arbejde på bloggen. Jeg synes det er sindssygt svært at sidde og arbejde med bloggen fuldtid, for jeg falder altid ind i en lidt for doven rytme når jeg render rundt herhjemme. Så idag havde jeg besluttet mig for at sætte mig ved spisebordet i oprejst position, i stedet for at ligge henslængt i sofaen. Det virkede dog ikke så længe, for det er bare mest behageligt at sidde i en sofa med benene slået op på sofabordet.

Vi har iøvrigt ikke haft vand i vores hjem idag. Det betyder at jeg hverken har fået børstet tænder eller gået i bad – så jeg er ikke ligefrem top-lækker her til aften.

Her er mandagens moodboard.
Jeg håber at I får en skøn uge!
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment