Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Normann Copenhagen

normann

I ‘Ugens modenews‘ skrev jeg for et par uger siden, om re-åbningen af Normann Copenhagen på Østerbrogade. Siden da har der været rigtig mange bloggere og instagrammere forbi butikken for at få taget det helt rigtige stemningsbillede til deres feed – og det har jeg selvfølgelig også!
Jeg mødtes nemlig i lørdags med et af mine favorit-mennesker (Sille) for at kigge forbi Normann. Butikken er blevet så sindssygt gennemført og man kan roligt sige at Normann Copenhagen er en kombination af en butik og et museum.
Når man går ind i butikken kommer man ind i en meget lang korridor/gang og langs væggene står der sofaer i alverdens farver. Når man er kommet igennem den lange korridor kommer man ind i en meget stor og åben sal (hvis man er angst for store åbne pladser, så er denne butik ikke sagen) og i den store sal finder man både boligindretning og stativer med lækkert tøj.
I den store sal er der en trappe, som går ned til et fuldstændig lyserød rum, med forskellige værelser, som alle er lyserøde. Væggene er lyserøde, ALLE møblerne er lyserøde og gulvene er lyserøde. ALT er lyserødt. Det er virkelig en vild oplevelse at være i det lyserøde rum, og efter noget tid bliver man simpelthen så vant til at det hele er lyserødt, at det er mærkeligt at komme op fra rummet igen og se normale farver.

I skal virkelig glæde jer til at besøge Normann Copenhagen på Østerbrogade!

Iøvrigt, tusind tak for jeres råd ang. mit dilemma om hårfarve (Indlæg kan ses her) Det var virkelig dejligt at høre jeres tanker og jeg tror at jeg har besluttet mig for at lade det vokse ud og så satse på at det vokser ud i den samme mørke farve som jeg havde oprindeligt.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment