Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Nu kan du shoppe endnu mere HVISK

download

Nu er det for første gang noglesinde blevet muligt at købe smykker fra Hvisk i en ægte fysisk butik. Hvisk har nemlig netop åbnet deres første butik i indre københavn. Butikken er lokaliseret på hjørnet af Sværtegade i en forlængelse af butikken NORR.

Jeg har endnu ikke haft muligheden for at komme ind og kigge i butikken selv, men jeg glæder mig rigtig meget til at besøge butikken snarest, da jeg synes at butikken ser SÅ gennemført ud.

I Oktober måned har butikken åbent alle dage, så hvis man (ligesom jeg) bedst kan lide at rende rundt i indre by på en stilfærdig Søndag, så er det også muligt.
xx Whitta

Sværtegade 2, København K

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment