Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Back from the death

skaermbillede-2016-10-23-kl-11-49-35

Hvis jeg skal beskrive noget af det fysisk mest udmattende jeg har oplevet, så har det været de sidste par ugers strabadser. I midten af August lagde jeg mig i nitten dage med voldsom opkast og en jagende og intens kvalme som gjorde det umuligt for mig at stå ud af sengen. Og bedst som man troede at man var rask, så lagde jeg mig i starten af Oktober med endnu en omgang af samme sygdom. Det har været SÅ fysisk opslidende og jeg er stadig ikke kommet mig. Min mave er ekstremt følsom og jeg tager en masse medicin for at få den stabiliseret.

Jeg må indrømme at bloggen i sygdomsperioden har hængt lidt over mig som en mørk sky. På den ene side har jeg glædet mig til at komme tilbage, men på den anden side har jeg været fuldstændig fortvivlet over udsigten til den forpligtelse bloggen er. Jeg har så mange krav til bloggen at jeg næsten ikke kan holde dem ud. Jeg skal lave to indlæg om dagen, tage til events, lave samarbejdsaftaler og også meget gerne få indtjent lidt penge. Jeg vil så gerne gøre det godt og når man ligger og er syg, er det virkelig stressende at skulle forestille sig at skulle tilbage til den slags hverdag. Så jeg har besluttet mig for at starte langsomt op. Starte med at lave ét indlæg dagligt og så ser jeg hvad jeg har kræfter til. Og så må jeg arbejde med mine egne krav og forventninger til mig selv og min formåen. Jeg behøver ikke at være den bedste.

Jeg håber at I stadig er derude og følger lidt med. Jeg vil så nødigt miste jer, fordi mit helbred er så råddent som det er. I er jo mine virtuelle venner, hver og en! 🙂

Pssst… Outfittet ovenover vil I snart komme til at læse mere om herinde.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Pernille 29. oktober 201618:07

  Jeg syntes det er vigtigst at du sætter sit eget helbred først. Hvis du ikke selv har det godt vil det smitte af på bloggen, så syntes det er en god ide at starte langsomt op igen, og så håber jeg for din skyld at du snart er tilbage igen og kan komme igang med en “rigtig” hverdag. Der er intet være en at være syg. Har selv lige været syg 1 uge og det er det værste ikke at have nogle krafter. Så håber snart du er på toppen igen. Knus herfra

 • Mai 29. oktober 201621:20

  Hej søde Alberte.

  Det er synd for dig at du har været så meget syg, det er noget skidt. Men jeg håber virkelig at du får det meget bedre snart! Du må passe på dig selv. Husk på: man må være der for sig selv, før man kan være, der for andre. Det er der i hvert fald en klog person, der har sagt engang, og jeg tror det passer. 🙂 😉 Du er en rigtig sød pige, og det er da super fint, hvis du bare lavet et blogindlæg om dagen. Du må gøre det, sådan som du finder bedst for dig. Du har i hvert fald en rigtig flot og god blog, som du kan være rigtig stolt af!

  Venlig hilsen Mai. 🙂

 • Denise 30. oktober 20160:56

  Det er aldrig sjovt, når helbredet skranter og så er der kun ét at gøre – at blive under dynen og blive rask. Så må bloggen ligge stille et stykke tid – det ville jeg i hvert fald selv gøre, hvis det var mig 🙂

 • Amy Dyrholm 30. oktober 20168:48

  Dit helbred er det vigtigste søde! 🙂 Håber du snart er helt på toppen igen <3

Leave a Comment