Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Blå på hjernen

dsc05614

Blå striktrøje // Blå stiletter

Ganni har fået blå på hjernen – og jeg elsker det!
Idag udkom Ganni, med deres Pre Spring kollektion – en kollektion jeg personligt har glædet mig rigtig meget til, da jeg havde hørt rygter om at kollektionen skulle være fyldt med striktrøjer (noget jeg er ret pjattet med.)

Og kollektionen har bestemt ikke skuffet mig. Blå er en af mine absolut yndlingsfarver og selvom jeg nok er lidt en farveforskrækket type, så er jeg sjovt nok ikke så bange for blå. Ovenover kan I se Gannis lækre blå striktrøje og et par vildt nice blå stiletter! Stiletterne er jo for vilde!

Hvad synes I om overstående items? Er det lidt for blåt, eller er I ligeså pjattede med det som mig?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sophie 2. november 20167:30

    elsker virkelig den sweater. Ganni bliver bare ved med at overraske! 🙂

Leave a Comment