Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Wanna Wear

DSC05614

Just Female skjorte // Jane Kønig øreringe // New Balance sneakers // Bukser fra Helmut Lang

Når man ligger syg i tyve dage, begynder man hurtigt at drømme sig tilbage til følelsen af at have nyvasket hår, være iklædt smart tøj og endda have overskud til at tage smykker på! Jeg har endnu ikke overskud til at gøre specielt meget ud af mig selv, for trætheden efter  sygdommen er virkelig intens, men så er det godt at man kan gå og drømme og fixe nogle collager sammen med det man gerne ville have på! 😉

Idag går jeg og drømmer om dette outfit.
Hvad synes i om outfittet?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment