Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Ny webshop du skal kende! RBS Smykker

DSC05983DSC05993

For lidt over en måned siden var jeg på besøg hos min veninde, som netop har lanceret sit eget smykkemærke. Smykkerne er alle guldfarvede og er lavet i hånden – det betyder at hver enkelt smykke er helt unikt og lavet med hjertet. Brandet hedder RBS Smykker. Jeg har fået æren af at vælge et par smykker som I meget snart får at se – det skal I glæde jer til.
Prislejet ligger på 2oo kroner, så det er heller ikke noget man ikke kan betale.

Jeg synes virkelig at I skal smutte forbi hendes hjemmeside HER og se på de smykkerne. Jeg er især helt vild med DISSE øreringe, som ser ekstremt eksklusive ud.

I kan også følge RBS Smykker på instagram HER
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment