Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

5 facts om mig

skaermbillede-2016-10-31-kl-16-55-21

Jeg fik klippet mit hår helt kort da jeg var 13 år. Det var på samme tidspunkt jeg fik diagnosen angst, og idag tror jeg at årsagen til at jeg klippede mit lange feminine hår af, var for at bevise overfor mig selv at jeg stadig havde kontrol over noget i mit liv (mit udseende) selvom jeg ikke havde kontrol over min krop og hvornår jeg fik et angstanfald.

Da jeg var fire år samlede jeg på mine egne afklippede negle. Jeg havde en lille askepot-spilledåse og der puttede jeg de negle i, som min mor netop havde klippet af min hånd. Jeg smed neglene ud, da jeg begyndte i skole. 

Jeg var helt alvorligt ved at græde da jeg fandt ud af at Ny Borgerlige havde fået nok mandater til at stille op til folketingsvalg. Jeg var godt nok også lidt overtræt da jeg opdagede det, men det gør det ikke mindre tragisk.

Jeg var lidt af en lyst-løgner da jeg var lille. Jeg kunne f.eks. godt finde på at sige til de andre børn i børnehaven at jeg kendte en af deltagerne fra børne-MGP. 

Jeg begyndte at grine første gang jeg hørte sangeren Cisilia synge sangen ‘Samurai’ – jeg synes simpelthen at teksten er så dårlig at den næsten er komisk. Sorry, men den sang er bare SLET ikke mig.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Eline Tychsen 4. november 201620:12

    Det er simpelthen så dejligt at have dig tilbage på bloggen igen <3
    Og angående Ny Borgerlige – i'm with ya!

Leave a Comment