Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Coming soon // Isabel Marant

skaermbillede-2016-10-29-kl-10-57-35outfit_1073766_1outfit_1073791_11073776_4

Rød bomberjakke // Højhalset flæsebluse // Sorte crop bukser med vidde // Rød blomstret kjole // Ternet kjole

Matchesfashion er en high-end webshop som virkelig har fingeren på pulsen og de kommer hele tiden ud med nyheder fra forskellige luksusbrands. I øjeblikket kan man se frem til en masse nye lækkerier fra Isabel Marant. De forskellige items kan ikke købes endnu, men hvis man har en bruger på Matchesfashion kan man bede om at få besked, når deres coming soon-item er blevet tilgængeligt. Og det kan være en god idé at bede om at blive remindet når et coming soon-item er ude, for tingene bliver sommetider udsolgt ret så hurtigt!

Er I ligeså vilde med Isabel Marant som jeg er?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Camilla 6. november 201619:25

    Arj altså, hvor er det dog pænt! Den sidste kjole er jeg helt skør med.

Leave a Comment