Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I denne uge… #2

i-denne-uge

Var jeg ude og tage outfitbilleder til bloggen, for første gang siden jeg blev syg! Det var en stor tilfredsstillelse at kunne komme ud og lave nyt spændende indhold til bloggen igen! 

Havde jeg et massivt grineflip da jeg hørte denne sang.

Er jeg trappet op i angst-medicin. Jeg må bare indse at jeg har brug for det skidt, for at kunne fungerer optimalt.

Har jeg lagt mine ternede bukser fra Gina Tricot op. Jeg fik bukserne i fødselsdagsgave, men jeg har aldrig fået godt med dem, da jeg blev syg et par uger efter min fødselsdag.

Har jeg sovet helt latterligt meget! Jeg er sikker på at min krop er ved at arbejde sig op til at blive helt rask. Søvn har været en mangelvare imens jeg har været syg – Jeg har nemlig hele tiden skulle kaste op. Så nu har jeg en del søvn at indhente!

Har jeg været imponeret over en lille pige (otte-ni år) i Tv-Avisen, som fortalte at årsagen til at hun foretrak Halloween fremfor Fastelavn, var fordi at hun godt kunne lide at klæde sig ud som noget hun var bange for, for at lave sjov med det og på den måde blive mindre bange for det fremover. Klog og virkelig velformuleret lille pige.

Har jeg modtaget en æske fyldt med lækkerier fra GOSH! Jeg glæder mig så meget til at teste alle produkterne og måske skrive om dem herinde? 😉

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment