Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Chokeret!!

tumblr_oej19xtwpu1qdsqp6o1_500

For omkring tre måneder siden begyndte jeg at sætte mig ind i det kommende præsidentvalg i USA. Jeg hørte om denne ‘Donald Trump’ som er kommet med de sygeste og mest langt ude udtalelser i tidernes løb og som virkede som en kæmpestor joke… Først blev man chokeret over at han overhovedet kunne blive republikanernes kandidat til præsidentposten – man fattede simpelthen ikke at denne mærkelige mansling kunne blive taget alvorligt af nogle mennesker og at der rent faktisk var nogle som havde stemt på ham.

Men igår kom det største chok af dem alle.
Manden som vil bygge en mur, for at holde immigranter væk fra USA, er blevet præsident. Manden som på mange måder virker både paranoid, hadefuld og utilregnelig, skal bestemme over USA – den største magt i verden.

Jeg er fuldstændig i chok. Jeg havde ligesom mange andre fulgt med i meningsmålingerne og Hillary stod til et forholdsvis fint flertal, så denne drejning havde jeg ikke set komme.
Alligevel havde jeg en mærkelig fornemmelse da jeg stod op imorges klokken seks. Jeg åbnede min telefon og så at Donald Trump var langt foran Hillary. Og ved 9-tiden blev det så officielt.

Hvad sker der?! Hvordan kan en mand som hader alt det han ikke selv forstår, blive præsident? Jeg siger ikke at vi får en ny Hitler, for i USA skal lovændringer trods alt også igennem senatet og derfor er Donald Trump ikke helt alene om at bestemme – men det er på ingen måde noget som kan blive gunstigt for USA – det tør jeg vædde med!

Jeg er virkelig trist over det her. Jeg er trist over at et menneske som besidder så meget had og foragt, kan få en så stor og magtfuld post. Det er sørgeligt at så mange mennesker har stemt på en mand med så meget had, for det må jo betyde at de accepterer det had han viser. Og sådan et had burde ikke accepteres.

Nu håber jeg bare at han vokser med opgaven og at man forhåbentligt finder en måde  hvorpå senatet kan få endnu mere magt, så Donald Trump ikke tager alt for mange radikale valg. Jeg ville sku hellere have Donald Duck som præsident, end Donald Trump.

Held og lykke USA.

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sophie 9. november 201612:11

    Det er simpelthen tragisk. Man ved nærmest ikke hvad man skal sige. En mand, som er så homofobisk, racistisk, sexistisk, og hadefuld. Amen, jeg fatter det ikke. Og at 42 % af kvinderne har stemt på ham på trods af at han har udtalt, sig SÅ grimt om kvinder, og egentlig bare anser dem som værende “køtere, som man kan behandle og rage på som man vil”. Jeg fatter ikke at nogle kvinder og mænd har stemt på ham. Det er trist simpelthen og der er da allerede demonstrationer og riots i gaderne, så jeg på twitter.

    Der er ikke andet for, end at skrue højtalerne 100 % op, og blaste den her sang på fuld skrue.
    https://www.youtube.com/watch?v=WkZ5e94QnWk

    Lytter man til teksten, så er der så mange rigtige pointer.

Leave a Comment