Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Få stilen // Dynejakker

fa%cc%8a-stilen

Mango jakke // 70 Euro

7225086-1-black

Asos Jakke // 649 kroner

Jeg går pt. og overvejer ganske kraftigt at anskaffe mig en dynejakke. Med dynejakke, mener jeg en jakke som ligner noglelunde dem på overstående billede, og nu tror jeg altså at jeg har fundet den helt perfekte – nemlig den I kan se på nederste venstre billede fra Mango. Jeg kan dog også rigtig godt lide den lange fra ASOS.

Hvad synes I om den? Jeg har aldrig før været specielt vild med dynejakker, da jeg ikke ligefrem er en pige som dyrker det sporty look, men jeg er pludseligt blevet ret hooked på dem alligevel og det er godt, for det er sådan en jakke, som kan holde en varm i den kolde vinter.
Pssst, skynd jer ind og køb jakken hvis I kan lide den, for de bliver meget hurtigt udsolgt!
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Eline Tychsen 12. november 201615:28

    Jeg er helt med dig her! Render også og leder efter den perfekte 🙂 Og den fra ASOS er simpelthen så fin jo <3

Leave a Comment