Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New in // Designers Remix jacket

DSC06282 DSC06305 DSC06287

Jakke: Designers Remix // Bukser: Ivy Copenhagen // Sko: Gucci // Taske: Marni

Jeg har en del jakker og frakker i min garderobe, men det lykkedes mig altid at investerer i jakker som desværre ikke er helt så varme, som de burde være, når man bor i et forholdsvis køligt land som Danmark. Derfor besluttede mine forældre sig for at give mig en rigtig varm og luksus-agtig jakke i fødselsdagsgave, så jeg fik noget ordentligt at have på!

Jeg synes det er ret imponerende at mine forældre formåede at give mig en jakke som er så meget mig, uden at det var noget jeg selv havde ønsket mig – de  kender vidst min stil ret godt efterhånden. 😉

Jakken findes både i sort og i grå og den grå er også superfin, så hvis jeg havde flere penge på kontoen så ville jeg sku nok købe den i grå også. Jakken har et særligt isolerende for, som gør at den er meget varm.

Jakken kan købes i sort HER og i grå HER

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Eline Tychsen 12. november 201620:20

    Ej hvor er det en fantastisk gave! Den er SÅ fin <3

Leave a Comment