Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Wanna wear // Black on black

wanna-wear

Silkebluse fra Hosbjerg // Lædernederdel fra Hosbjerg // Ballerinaer fra Isabel Marant // Solbriller fra Céline

To af overstående items har jeg faktisk allerede købt og jeg ved ikke om I kan gætte hvilken? 😉
Men ligenu drømmer jeg virkelig om at iføre mig dette smukke sorte outfit. Hver vinter bliver jeg simpelthen obsessed med sort, hvorimod at jeg altid er obsessed med hvid og “milde” farver når det er sommer og forår. Men ligenu lokkes mit blik af alt der er sort – og gerne med cool metal-detaljer som overstående sko og nederdel.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Ida. 14. november 201621:12

    Jeg tror på sko. Og solbriller.

  • Maria 14. november 201621:12

    Jeg vil gætte på nederdelen, eller blusen. Men jeg går nu mest på nederdelen! 😀

Leave a Comment