Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Envii Exclusive

envii jakke envii2

Grå v-hals striktrøje // Army Blazer/bomberjakke // Armygrøn vamset striktrøje

Jeg har altid været kæmpestor fan af Envii og jeg er begejstret for at de altid formår at designe tøj som ser eksklusivt ud, til trods for de meget håndterbare priser. Nu har Envii lavet en ny kollektion med ekstra eksklusive items, som fokuserer på særligt gode materialer, som f.eks. Kashmir.
Jeg er helt og aldeles faldet på halen over hvor lækker denne kollektion er, og ovenover kan I se mine tre favorit-items fra kollektionen. Jeg er især helt vild med den grå kashmir-strik med v-hals, som iøvrigt også fåes i mørkeblå.

Har I været inde og lurer på Envii’s Exclusive kollektion?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment