Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Det skal du se på DR TV!

Hold kæft hvor køre det bare skidegodt for DR i øjeblikket! Jeg synes at DR de seneste par måneder har formået at lave nogle skidesjove, rørende og vigtige udsendelser, som virkelig lever op til ordet ‘public service’ – de omfavner alle typer mennesker og viser et billede af Danmark, som det er – på godt og ondt.

Jeg har fundet tre udsendelser jeg synes at du skal se på DR TV!

Prinsesser fra Blokken

skaermbillede-2016-11-22-kl-15-28-02

Ved første øjekast kan man tro at denne udsendelse er en pang dang til reality-tv på TV3, men når man er kommet fem minutter ind i serien står det helt klart at det bestemt ikke er udleverende tv, men et realistisk indblik i ‘pigerne fra vestegnen.’ Her ser vi piger som tager solkur (sprøjter pigment ind i huden med en sprøjte, for at blive brunere) får botox og er storforbrugere af øjenvipper og negle. Vi lære at forstå deres måde at leve på og får et nærmere indblik i hvorfor ér som de er.
Det er en skidegod serie og jeg har i hvertfald lært ikke at dømme disse reality-agtige typer, inden jeg kender dem og deres historie.
Se serien HER

Det splittede Danmark
Hvad vil der ske, hvis en invandre-fjendsk og snæversynet kartoffeldansker mødes med en muslimsk familie? Vil de ændre deres radikale holdninger til invandring, eller vil de fortsætte i deres meget sort-hvide tankemønster?
DR har besluttet sig for at undersøge dette, når man sætter to meget fjendske danskere, til at være sammen med en muslimsk familie i to dage. Personligt var det megahårdt at se denne serie, for jeg synes at danskerne viste sig fra den værste side. F.eks. udtalte den danske kvinde:” Du må også give mig ret i at når man så ser at der kommer 1000 syrere gående på de danske motorveje, at så bliver man chokeret og så kan man ikke lade være med at hade dem.”
Men jeg synes at det er en vigtig udsendelse at se, da det er en problematik som er vigtig at forholde sig til.
I denne udsendelse synes jeg at danskerne viser meget større modvilje imod at imødekomme muslimerne og danne et fælles bånd, end jeg ser hos muslimerne. Den viser efter min mening, at mange danskere kunne trænge til at være lidt åbne og give muslimerne chancen for at integrerer sig.
Se serien HER

Morderen på den hvide hest
Hvordan kan man finde på at indlede et romantisk kæreste-forhold med Danmarks værste massemorder? I ‘morderen på den hvide hest’ følger vi Mariann, som havde et langt forhold med den kendte massemorder Peter Lundin. I udsendelsen forklare hun hvad der gjorde at hun forelskede sig i ham, men også hvordan hendes liv langsomt faldt fra hinanden igennem deres forhold.
Endnu engang viser denne udsendelse hvordan selv den sødeste kvinde kan blive forført at tanken om at blive ‘elsket ubegrænset.’ Og hvordan man kan blive afhængig af kærlighed -selv fra en morder – fordi man ikke har fået bekræftelse tidligere i livet.
Se serien HER

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment