Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

#I denne uge… #5

c700x505

Har jeg været lidt oppe at køre over at Isak endelig sprang ud overfor Jonas! (yup, jeg fik først set fredagens Skam-afsnit om mandagen – shame on me!) 

Har jeg besøgt netdoktor.dk lidt for mange gange, for at forsøge at få min sygdom til at give mening. Men sygdom giver jo for fanden sjældent mening.

Har jeg flere gange taget mig i at blive ekstremt rundtosset af instagram-stories, hvor folk filmer noget, og videoen derefter bliver spolet tilbage, frem og tilbage. Mine øjne kan ikke holde til alle de hurtige bevægelser.

Har jeg set to sæsoner af Ditte&Louise på DR TV.

Har jeg været til akupunktur og overvejer snart at lave et blogindlæg om min oplevelse af akupunktur, da jeg personligt godt selv kunne have haft interesse i at læse om dette, inden jeg besluttede mig for at prøve det. 

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

 • Maja Holmgren 27. november 201622:29

  Håber virkeligt der kommer et indlæg om akupunktur, overvejer det selv og ville meget gerne læse om det!

  // randomdanishcitizen.com

 • A+K/VenterPaaVinBlog 28. november 20167:51

  Haha, videoerne på insta, har også forvirret mig :p
  :p

  A

Leave a Comment