Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Nu laver VILA smykker!

vila

Horn-øreringe: VILA (KØBES HER)

De fleste kender formegentligt VILA bedst for sit lækre tøj, til overkommelige priser. Men nu har brandet altså kastet sig ud i et nyt eventyr i form af smykkedesign. Ligesom deres tøj er smykkerne enkle, skandinavisk inspirerede og grundet det feminine og minimalistiske udtryk, kan smykkerne sammensættes på kryds og tværs, så ens smykke-look bliver helt personligt og unikt.

Kollektionen indeholder armbånd, ringe, halskæder og øreringe.
Ovenover kan I se mine øreringe fra kollektionen. Jeg har også modtaget andre lækre ting fra kollektionen som I snart får at se!

Smykkerne er ligesom tøjet i en supergod pris, så alle kan være med, uden at blive ruineret og så er smykkerne nikkelfri.
Hele kollektionen kan ses HER

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment