Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Shop a black’n’white outfit

img_3207 img_3203 img_3205 img_3206 img_3198-1

Rullekrave: Basic Apparel (Købes her) // Jakke: Designers Remix // Bukser: Ivy Copenhagen (Købes her) // Sko: Gardenia Copenhagen (Købes her) // Øreringe: RBSsmykker (Købes her)

Hej skønne girls!
Jeg har virkelig haft nogle skønne dage Torsdag og Fredag. Grundet den aflyste London-tur har min mor taget fri fra arbejde, så vi har virkelig fået noget ud af dagene. Derfor kan I også glæde Jer til næste uge, hvor der vil komme nogle blogindlæg omkring de aktiviteter vi har lavet. Vi besluttede os for at skulle bruge tiden som “turister i egen by” hvor vi gjorde alt det, som man normalt ikke har tid til i en hektisk hverdag.
Jeg er jo lidt af en mors pige, så det har været nogle skønne dage, hvor vi har nydt hinandens selskab, snakket og oplevet ting. Bla. har vi været ude og shoppe steder, hvor vi normalt ikke shopper og derfor har jeg fået kendskab til nogle nye fede butikker.

Hvad synes I forresten om mit sort-hvide outfit? Rullekraven er fra Basic Apparel og er ny. Jeg har det normalt ret svært med rullekraver som sidder stramt, for jeg føler mig altid kvalt, men denne rullekrave er bare super behagelig og blød, så den kan varmt anbefales, hvis man ligesom mig, har lidt svært ved at gå med stramme rullekraver, men godt kan lide looket.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment