Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En ny (og hård) diæt!

dsc06976 dsc06971 dsc07030 dsc07038

Bukser: Ivy Copenhagen (købes her) // Sko: Gardenia Copenhagen (købes her) // Striktrøje: Basic Apparel (Købes her) // Jakke: Designers Remix // Tørklæde: Hermes // Taske: Chanel

God eftermiddag girls! Jeg har brugt hele dagen (indtilvidere) herhjemme, på at forberede spændende blogindlæg, skrive mails og passe min nye diæt. Jeg er startet på en diæt hvor jeg prøver at leve næsten glutenfrit og derudover få massere af fibre, meget lidt fedt og næsten ingen sukker. Det er ikke for at tabe mig, men det er fordi at min mave har været et problem for mig så længe at jeg nu ikke gider mere.

Men det er godt nok en udfordring at holde sig fra fedt og sukker i denne juletid. En af mine favorit-ting i julen er at spise honninghjerter. Jeg ELSKER honninghjerter og synes at de er så julede, men i år er der ingen honninghjerter til mig. Dog er det naturligvis lidt af et i-landsproblem og det kunne være værre. Og hver aften forkæler jeg mig selv med én brunkage, så lidt sukker får jeg trods alt. 😉

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • A+K/VenterPaaVinBlog 7. december 201614:24

    Puh, en jul uden skumjulemænd mv ér da også for kedelig 😀

    – A

  • Sofie B 7. december 201621:34

    Jeg har også døjet med min mave i alt den tid jeg kan huske. Jeg prøvede også at holde mig fra gluten og sukker, men intet hjalp. jeg gik til læge hele tiden og havde alt for meget fravær i skolen på grund af det. Senere har jeg fundet ud af at jeg døjer med det hvis der er noget jeh ikke har det godt med. Det viste sig blandt andet at det hjalp da jeg holdte op med at gå i skole. De tre sabbat år jeg har haft har været de bedste tre år, jeg har kun været syg 1/20 af hvad jeg plejer at være. Det kan være det hjælper at gå til psykolog også. Det gjorde det ikke ved mig, men har hørt om flere hvor det hjalp. Men håber diæten hjælper

Leave a Comment