Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sådan redigerer jeg mine billeder!

15302454_10209192256377818_616859599_o

Et af de spørgsmål jeg ofte får af Jer, er hvordan jeg redigerer mine billeder på instagram. Jeg har meget længe haft svært ved at finde mit kreative udtryk på instagram og jeg er altid blevet lidt halv-skuffet når jeg kiggede på mit eget feed, efter at have kigget på andres.

Men nu har jeg fundet ud af hvordan jeg selv godt kan lide at mit instagram-feed ser ud. Der er godt nok perioder hvor jeg bliver supertræt af at kigge på mine billeder og tænker at jeg meget hellere ville have hvid ramme om billederne, uden for meget redigering. Men jeg er også typen som bliver træt, hvis der ikke sker forandring hele tiden. 😉

Jeg bruger to apps til at redigerer mine billeder. Jeg ved at mange bloggere har billederne igennem fire-fem apps, men det har jeg simpelthen ikke tålmodighed til.

VSCO
Jeg bruger VSCO som den første app, til at nå det endelige resultat af billedet. Jeg bruger VSCO til at lægge et flot filter på billedet, for at gøre billedet lidt mere spændende og særpræget. Jeg bruger altid det filter som hedder ‘A6’ – Dette filter får man ikke med i start-pakken i appen, men man kan downloade det gratis ved at trykke på det lille indkøbspose-ikon øverst i højre hjørne af appen. Der kan man finde en række pakker med forskellige filtre man kan vælge til sit filter-bibliotek. Nogle af filter-pakkerne koster penge, men den som indeholder filteret ‘A6’ er altså gratis.

Man kan skrue ned for styrken på filteret, så det ikke bliver så ekstremt tydeligt at der er lagt filter på. Jeg plejer at skrue effekten ned på halvt, så man stadig kan se filteret, men at det ikke ser kunstigt ud.

Snapseed
Efter at have gemt billedet i VSCO går jeg ind i Snapseed. Snapseed bruger jeg til at finpudse billedet, inden det ryger på instagram. I Snapseed kan du regulerer på forskellige ting, hvis du trykker på knappen ‘Juster.’ Du kan f.eks. justerer lysstyrken (hvilket jeg ofte bruger hvis billedet er for mørkt eller lyst) Du kan også ændre på varmen i billedet. Jeg kan personligt godt lide at mine billeder er lidt varme – især på denne årstid. Når det er sommer har jeg ikke noget imod at mit instagram-feed har lidt koldere farver, for der er vi jo varme i kroppen. 😉

Det er mine to go-to redigeringsapps. Det sker dog engang imellem at jeg sætter en ramme på et billede og så er det ‘Instasize’ jeg bruger.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment