Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

My life would be complete if…

3514

Mit liv ville være fuldstændig komplet hvis jeg ejede denne puf fra The Apartment. Jeg ved godt at det er en meget voldsom ting at sige (og muligvis også lidt en overdrivelse), men hvis jeg havde denne puf, så tror jeg ikke at jeg ville have noget imod at resten af mine møbler var fra IKEA… eller noget.

Men hold nu fast, når jeg siger det her – puffen koster altså 15.000 kroner!
Yup, jeg er virkelig glad for kvalitet og jeg vil ikke udelukke at jeg måske vil fortryde det, hvis ikke jeg køber puffen, men ligenu vil jeg bare få dårlig samvittighed hvis jeg køber et møbel til den pris. Så vil jeg konstant tænke på alle de små ting jeg har brug for i hverdagen, som jeg ikke vil kunne købe, fordi jeg har en puf til 15.000 kroner stående.

Så nu har jeg besluttet mig for at lave min egen puf. Jeg er så heldig at jeg derhjemme har en rigtig fin skammel-puf-agtig-ting som til forveksling ligner lidt puffen fra The Apartment og den har jeg nu tænkt mig at give en lille makeover og polstre den med et nyt stof.
Jeg bilder mig ikke ind at den kommer til at ligne puffen på en prik, men den vil da komme til at kunne give lidt samme effekt i indretningen.

Åh, hvis bare man var lidt rigere, så skulle jeg have fingrene i puffen samt ALT andet fra The Apartment.
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment