Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Et vinter life-hack!

tumblr_mz9kz4tj8n1qdsu9ao1_500

Siden jeg var helt lille har jeg hadet at have overtøj på. Jeg havde faktisk en periode som 11-12 årig, hvor at jeg altid gik hjem fra skole uden jakke, selvom det var Oktober-November. Når jeg tænker tilbage på det idag, så er det jo fuldstændig absurd og folk må have troet at jeg var svært omsorgssvigtet.

Nå, men idag har jeg ikke længere problemer med at tage min jakke på og jeg er faktisk blevet så kuldskær med årene at jeg ALDRIG ville kunne drømme om at fryse, for at se godt ud. Jeg vil dog stadig rigtig gerne kunne se godt ud – og meget gerne kunne være iført min dejlige sorte “herrefrakke” fra Designers Remix.

Derfor har jeg endnu engang i år allieret mig med min termojakke fra Helly Hansen, som seriøst er min bedste ven om vinteren. Jeg tager termojakken på indenunder min frakke og så holder jeg varmen hele vinteren!

Indlægget er ikke sponsoreret, men er blot et godt råd, til hvis man ikke vil undvære sin overgangsjakke, men samtidig ikke vil fryse.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Cathrine 14. december 201616:19

    Jeg går ikke med jakke, men meget tykke cardigans. Jeg er virkelig ikke særlig god til jakker, for jeg for det alt for varmt. Men det handler bare om at finde den helt rigtige! 🙂

Leave a Comment