Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Et kapitel er forbi…

dsc08035 dsc08022 dsc08014

Som 12-årig fik jeg konstateret angst. Meget hurtigt fik jeg en rigtig god børnepsykiater som gav mig medicin og som sørgede for at jeg fik en god behandling for angsten, så jeg var i stand til at færdiggøre 9. klasse – og endda med rigtig fine karakterer.

Idag er jeg tyve år og i mandags tog jeg afsked med min børnepsykiater.  Faktisk plejer man at blive tilknyttet voksen-psykiatrien når man bliver atten år, men fordi jeg har været så glad for børnepsykiateren, så har jeg ikke haft lyst til at rykke. Men nu går den altså ikke længere.

Så i mandags sagde jeg farvel til hende. Det var virkelig psykisk opslidende for mig og jeg var virkelig udmattet da jeg kom hjem. Jeg har simpelthen været så glad for hende og hun har altid forstået mig og både set mine svagheder og styrker.

Overstående outfit havde jeg iøvrigt på, da jeg var ude og sige farvel. Nu er jeg en del af voksenpsykiatrien, som skal hjælpe med at styre nedtrapningen af medicin, for planen er at jeg snart skal stoppe med lykkepillerne.

Følelsen af at stå mere på egne ben er både skræmmende og spændende og jeg har massere af håb for fremtiden.
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Nicoline 14. december 201616:25

    Du ser som altid dejlig ud Alberte, elsker virkelig dit outfit og kender til alt det du går igennem nu.. jeg har også måtte sige farvel til min yndlings psykolog fordi jeg er fyldt 20, og det er hårdt – men jeg er sikker på du kan klare de – jeg tror på dig. <3

  • Cecilie F.J. 23. december 20161:27

    Hvor er din fede trøje og dine lækre bukser fra? 🙂

Leave a Comment