Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Når man føler man er til jobsamtale hver dag

tumblr_n8r04iyy8n1t62sgdo1_500

I min verden skal jeg til jobsamtale hver dag. Ikke i bogstaveligste forstand, men min hjerne siger at jeg altid skal imponerer andre og at jeg skal være noget særligt og være mega sjov, mega sød og mega udadvendt for at folk kan lide mig. Og det er megasvært at holde livet ud, når man konstant skal please andre og frygte at blive stemplet som kedelig, eller uværdig til at være ven med hende eller hende.
Jeg er bange for at stifte nye bekendskaber som potentielt kunne blive en ven eller veninde, for jeg er bange for at blive afvist.

Men forleden var det som om at der gik lidt et lys op for mig. For det er jo de færreste som er kræsne når det gælder venner. Har jeg ikke ret? Man skal jo være decideret ubehagelig for at folk tænker:” Ej okay, hende gider jeg ikke se igen.” Har jeg ikke ret? Selvfølgelig kan der altid opstå rigtig dårlig kemi, men så går det som oftest begge veje og så er man meget enige om at man ikke skal ses igen og så er det jo ikke som sådan en afvisning.
I hvertfald slap angsten sit tag i mig i ti minutter. Det var som om at en stor byrde blev løftet fra mine skuldre da det gik op for mig at jeg ikke skal imponerer for at få venner.

Vi mennesker er jo vant til at blive placeret i en klasse og så bliver man venner med dem som nu er – så vi er trænede i at blive venner med dem som man støder på, på sin vej.

Det er selvfølgelig klart at vi har nogle forventninger til vores venner. De skal være til at stole på, de skal være søde, de skal lytte til os, de skal kunne give gode råd. Men derudover er min erfaring ikke at der skal mere til at opbygge et godt venskab.

Er I enige med mig, eller har I en anden erfaring?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Line 15. december 201617:12

    Jeg er helt enig, da jeg ofte har det på samme måde. Til hverdag bruger jeg meget energi på at omgås andre i skolen, men har med tiden, heldigvis, fundet nogle få, hvor jeg i større grad kan være mig selv. Så jeg kan sagtens sætte mig ind i din situation <3

Leave a Comment