Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Bloggernes største julegaveønsker

bloggernes-oenskeliste1

Caroline Plummer
Rainbowdash.dk

Caroline Plummer: “Jeg ønsker mig ALT sølv fra Katrine Kristensens I MISS YOU-kollektion – men specielt denne ring.
Jeg har været forelsket i hendes smykker længe og hendes nyeste kollektion er simpelthen for perfekt så nu må jeg slå til. Alt er på ønskesedlen. Det er SÅ pænt og sølv på den helt perfekte måde – shiny, men ikke for shiny og tilpas ”skævt” til at det ikke bliver kedeligt.”
Se hele kollektionen HER


caroline-vang

Caroline Vang
Carolinevang.com

Caroline Vang: “I år indtager noget så anti-fashion, og en lille smule nørdet, som et digitalt tegnebræt 1. pladsen på min ønskeseddel. Det er noget jeg har ønsket mig længe, og ønsket er kun blevet større siden jeg i år er startet på mit drømmestudie, visuel kommunikations design.”
Tegnebrættet købes HER


bloggernes-oenskeliste1

Natalie (Natulia)
Natulia.com

Natalie: “Mit allerstørste (og lidt urealistiske) materielle ønske denne jul, er en Chanel taske. Dog ikke den klassiske sorte, men derimod helst en som skiller sig lidt ud. Gerne fra en af deres særlige kollektioner, eller i velour i enten mørkerød eller mørkegrøn.”


bloggernes-oenskeliste1

Cathrine Urhammer
Cathrineurhammer.dk

Cathrine Urhammer: “Fordi jeg elsker t-shirts og gerne investere i de helt rigtige. Jeg er vildt med retro printet og vil kunne have den på til alt i min garderobe og både dresse den op til fest eller ned til hverdag. absolut must-have.”

Trøjen kan købes HER


 bloggernes-oenskeliste1

Malina Kragmann
Malinakragmann.com 

Malina Kragmann: “Det er snart juleaften og jeg glæder mig. Jeg har altid elsket julen og synes det er den hyggeligste tid på året. Er i enige? Jeg har haft mange ønsker denne gang, da jeg både ønsker mig praktiske og eksklusive ting. Jeg står nemlig og skal flytte nu her til Januar. Hvis jeg skal vælge en bestemt ting, vil det nok være mit Gucci bælte. Jeg savner sådan et fedt bælte til jeans og andre bukser. Det er fedt, lækkert og god til prisen.Jeg har valgt et meget simpelt bælte i sort med guld logo, da jeg også skal kunne bruge det til mange forskellige stilarter.”

Bæltet kan købes HER


xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment