Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Fødselsdag hos svigersis

dsc08227 dsc08234 dsc08264

I weekenden var jeg til fødselsdagsfest hos min skønne svigerinde, som jeg også skrev om i indlægget her. Det var et superhyggeligt arrangement, hvor jeg fik drukket laktosefri varm kakao, spist laktosefri lagkage og spist glutenfri boller. Hold kæft hvor var det dejligt at kunne føle sig “normal” og være i stand til at spise det samme som resten af selskabet. Udover at få spist en masse søde sager, fik vi spillet EGO og grint over hinandens svar. Jeg er altså kæmpestor fan af familiehygge og fødselsdagsarrangementer!

Til arrangementet havde jeg overstående outfit på.
Den fine blondebluse er fra Nue Notés. Det er en gammel kollektion og jeg har købt den billigt af min veninde. Bukserne er fra Topshop, skoene fra Gardenia Copenhagen og halskæden er fra Carré.

Idag går turen til frisør, hvor jeg skal have klippet mit hår ret meget kortere! Jeg dur bare ikke til langt hår og jeg hader at det hele tiden er i vejen, så kort hår skal der til!
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment