Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Min julegave fra Carré!

dsc07851 dsc07853

Gud, hvor føler jeg mig bare som jordens heldigste pige! For et par uger siden modtog jeg en lækker pakke fra mit favoritbrand Carré, med en tidlig julegave og et fint julekort. I pakken lå blandt andet armbåndet som I kan se på overstående billede. Armbåndet har den fineste grønne sten og en smuk og tynd guld-kæde som pryder armen så fint!

Jeg elsker armbånd og har efterhånden en kæmpe samling af forskellige armbånd, så jeg glæder mig meget til at mixe og matche dette armbånd med mine andre armbånd i samlingen. Jeg tror faktisk at dette armbånd vil fungerer rigtig godt med et par perlearmbånd fra Anni Lu. Hvad synes I om armbåndet?!

Armbåndet købes her

Nu er der kun 2 dage til juleaften, er det ikke vildt? Jeg synes December måned er gået så hurtigt pga. alt den opbygning vi har fået lavet herhjemme, så jeg føler slet ikke rigtigt at julen er kommet igang endnu! Det lyder helt fjollet, men så må jeg bare overkompenserer med ekstra meget julemusik, ekstra meget julekonfekt og ekstra meget familiehygge her i juledagene.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment