Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I denne uge… #9

i-denne-uge

I denne uge…

Lykkedes det mig at smadre min telefon fuldstændig og grundet at det var i søndags dette skete, måtte jeg vente et helt døgn med at få den til reparation. Det var det længste døgn i mit liv. 😉

Var jeg sammen med min dejlige veninde Sille. Vi fik en lang snak over en kop te og popcorn. Det bedste i verden er at være sammen med sine veninder – der er intet  bedre! 

Fik jeg jordens fineste page hos min sædvanlige frisør. Gud hvor er jeg bare glad for endelig at have kort hår igen. Jeg føler mig meget bedre tilpas med kort hår.

Fik jeg adskillige julekort fra bloggens samarbejdspartner og også et par virkelig fine julegaver. Blandt andet fik jeg verdens fineste blonde-bluse fra Hofmann Copenhagen, som jeg snart skal flashe herinde på bloggen. 😉 

Fik jeg 5 nåle stukket i henholdsvis fødder og øre til akupunktur. Mine nåleskræk er efterhånden næsten væk.

Gik jeg i Torsdags på juleferie med verdens bedste følelse i maven. 

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Sophie 25. december 201611:39

    Hej Alberte,

    Hvor er det lyserøde net fra, som du bærer på billedet? 🙂

Leave a Comment