Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Ting jeg bliver rasende over!

tumblr_nczep8f4ys1rjy820o1_500

Jeg ved at det ikke er et bestemt julet eller muntert indlæg og derfor nok heller ikke specielt passende til juleferie, men det er altså noglegange dejligt at få afløb for frustrationerne.
Her kommer en liste over ting som kan gøre mig rigtig sur!

1) Smålige mennesker
Dette er nok et af de største irritationsmomenter for mig. Jeg har igennem mit liv haft et par bekendskaber som simpelthen ikke kunne klare at jeg opnåede noget godt, eller fik en succesoplevelse og derfor er jeg idag allergisk overfor smålige mennesker. Det smukkeste er når mennesker kan dele, kan glædes på hinandens vegne og kan forstå at man altså ikke mister noget selv, ved at andre også opnår noget godt.

2) Folk som ikke tager et nej for et nej
Mennesker som ikke kan respekterer et nej, gør mig også harm. Ikke så meget fordi at jeg skal gentage mit ‘nej’ mange gange, men simpelthen fordi at det er grænseoverskridende at et andet menneske ikke tager mine ord alvorligt og tror at man kan “forhandle” med mig. Når jeg har sagt nej, så er det et nej.

3) Folk som bagtaler
Åh hvor er det bare hamrende usympatisk og unødvendigt at bruge sin tid på at snakke dårligt om andre. Du kan noglegange have brug for at få luft for sine frustrationer, hvis en person har behandlet dig dårligt, og så er det selvfølgelig meget menneskeligt at snakke med sin bedste veninde eller mor om det, men folk som konsekvent bagtaler og bruger energi på at lave drama, er efter min mening SÅ langt ude. Og ofte handler bagtaling jo egentlig ikke om den person man bagtaler, men det er blot en primitiv måde at hævde sig selv overfor den person man er sammen med.

4) Folk som stemmer på Dansk Folkeparti
Det behøver egentlig ikke en nærmere forklaring.

5) Stort set alle som kommenterer på Ekstra Bladets facebook-opslag
Jeg tør vædde med at jeg ikke er den eneste som bliver rasende hvergang jeg tager et kig på kommentarfeltet på Ekstra bladets facebook-opslag. Hvergang er jeg fristet til at skrive en kommentar til de racistiske og dybt forskruede mennesker, men jeg ved at jeg aldrig ville kunne ændre deres tankegang. Det har de brug for psykologhjælp til, hvis det på nogle måde skal nytte noget. I bund og grund tror jeg at det er nogle meget ødelagte mennesker som er så racistiske. De har oplevet nogle ubehagelige ting i deres liv, ellers bliver man ikke så hadefuld og snæversynet.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Sophie 29. december 201611:30

  4’eren og 5’eren gør også mig ekstremt rasende. Ligesom dig orker jeg heller ikke, at svare igen, selvom jeg har en masse argurmenter i mod deres holdninger – men tilbage vil jeg sikkert bare få et svar om, at man er “landsforædder” og ditten og datten. Har sagt til mig selv, at jeg ikke vil synke ned på deres smålige og snævretsynede niveau

 • xxx 29. december 201622:48

  Du er hvis den, der både er hadefuld og snæversynet, når du skriver sådan et blogindlæg 😉

   • L 3. januar 20172:08

    Enig med dig Alberte 🙂

 • Kristina 3. januar 201713:48

  Jeg er mega enig i alle punkter! Hvis resten af verden også var enig i dem, ville verden være et bedre sted. :-))

Leave a Comment