Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I denne uge… #10

i-denne-uge

I denne uge…

Har jeg givet min lille lejlighed på øverste etage i mine forældres hus en kæmpe makeover. Jeg har ryddet op i køkkenet, rykket møblerne rundt på mit værelse og lavet et lille kontor til mit computer-område. Jeg glæder mig til at vise jer det! 

Var jeg på udsalgsshopping, men fandt desværre ikke noget lækkert. Det gør dog ikke så meget, for jeg har det egentlig ganske godt med at have penge på kontoen.

Har jeg hørt sangen ‘head over heels’ lidt for mange gange. Har været obsessed med den siden jeg hørte den i SKAM. 

Har min familie fået en fælles spotify-konto og jeg har derfor brugt det meste af ugen på at høre 80’er hits på en særlig playliste. Jeg burde have været teenager i 80’erne, for jeg elsker det årti.

Fik jeg shoppet en masse ting på udsalg. Blandt andet et par sneakers fra ASOS og et par skjorter fra MANGO. 

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment