Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Drømmer om… Blå hæle

bloggernes-oenskeliste1

Det undrer mig ikke ét sekund at jeg er faldet for disse smukke sko, designet af Frederikke Toftsø (fredesblog) i samarbejde med Gardenia Copenhagen. Jeg er generelt ret pjattet med Frederikke Toftsøs stil og jeg beundrer hendes evne til at være kreativ. Jeg var også vild med hendes designsamarbejde hvis HVISK.
((Skoene kan købes her))

Disse sko måtte virkelig gerne flytte ind i mit skoskab og det måtte gerne ske med det samme!

Jeg ville sammensætte skoene med disse items…
billeder
1) Rullekrave fra Filippa K // 2) Bukser fra By Malene Birger // 3) Hvid bluse fra Mads Nørgaard // 4) Blå striktrøje fra Modstrøm

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Eline Tychsen 3. januar 201716:09

    De er SÅ fede!!

Leave a Comment