Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Copenhagen stroll

img_6687 img_6682 img_6685

Bluse: Lovechild1979 // Bukser: Levis // Sko: Gardenia Copenhagen// Taske: Marni

Hermed et par outfitbilleder, som blev taget den dag jeg var på store julegaveshopping. Faktisk kan I i baggrunden af billederne se den butik hvor jeg fik købt næsten alle julegaverne (Beau Marche). Det er den butik med de mange lamper i vinduet.

På overstående billeder har jeg et af mine absolut favorit-outfits på. Jeg elsker at være iført et par skinny jeans og en simpel bluse. Blusen er fra Lovechild1979 og jeg købte den i sommers. Jeg har ikke en eneste gang fortrudt købet, for jeg elsker mønsteret og den er vildt blød at have på.

Hvad synes I om outfittet?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment