Bambi-vipper så det batter

dsc07596 dsc07603

Min mor og min storebror er udstyret med de længste og smukkeste bambi-vipper. Min mor behøver slet ikke mascara og min storebror ville i den grad heller ikke behøve det, hvis han var til sådan noget. 😉 Og så kommer jeg og jeg er desværre ikke blevet udstyret med samme lange bambi-agtige-vipper. Jeg har godt nok nogle meget fyldige øjenvipper og de er også forholdsvis lange, men desværre buer de bare ikke op, men stritter ligeud, så længden slet ikke kommer ordentligt til sin ret.
Derfor var jeg ret begejstret da jeg fandt denne mascara fra Maybelline. Den får virkelig noget svaj i mine vipper, så længden kommer til sin ret.

Så lige et lille aften-tip til Jer, som ligesom mig, døjer med øjenvipper som stritter ligeud.
Mascaraen kan købes på Matas hjemmeside HER
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Christine Bonde 7. januar 201719:23

    Den er så god!

  • Ida 7. januar 201721:14

    Jeg har samme problem som dig, vipper i en helt ok længde og fylde, men uden nogen form for bue. Mit trick er en vandfast mascara – jeg bruger faktisk den du nævner her blot i vandfast, efter man har brugt vippebukker. Det holder dem buget hele dagen!

Leave a Comment