Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

ASOS Cashmere

kashmir kashmir1

Beige v-neck sweater // Stribet sweaterkjole i Kashmir // Hvid sweater // Sort kjole i Kashmir // Hvid kashmirhue (UDSOLGT!) // Blå sweater med høj hals // Mørkeblå sweater // Grå sokker i kashmir

Ligeså begejstret jeg er for highstreet, ligeså glad er jeg også for behagelige og kvalitetsrige materialer – og når disse to ting kan kombineres, så bliver jeg endnu mere begejstret! Jeg har på ASOS fundet 8 items som allesammen er lavet i Kashmir – og Kashmir er mit absolut favorit-materiale, da det er absurd blødt, varmt og virkelig rart at være iført!

Jeg er godt klar over at vi går en varmere tid i møde, men derfor synes jeg stadig at kashmir er meget aktuelt at fokuserer på, da kvaliteten gør at tøjet kan bruges igennem mange, mange år og derfor er tidsløst og altid en god investering til garderoben.

Jeg lurer personligt selv rigtig meget på den fine hvide kashmirstrik, da den vil være perfekt til foråret!

xx Alberte

Sponsoreret indlæg

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment