Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

This weeks wishlist

wanna-wear

Skjorte fra Toteme // Halskæde fra Blue Billie // Ørering fra Sophie Bille Brahe // Sko fra Balenciaga

I den forgangene uge har jeg særligt sukket over disse lækre ting og især er jeg millimeter fra at bestille den fine måne-halskæde fra Blue Billie hjem. Jeg har kigget på halskæden meget længe, men nu synes jeg altså at det er på tide at den snart kommer til at pryde min hals. Skulle man måske give sig selv en tillykke-med-at-du-overlevede-2016-gave? Jeg mener egentlig at jeg fortjener det, for 2016 var virkelig ikke mit år og jeg frygter faktisk lidt 2017.

Anyways – overstående ting måtte gerne flytte hjem til mig fluks.
Hvad synes I om de ting jeg har fundet?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Anna 13. januar 201710:53

    Elsker virkelig din blogg!

Leave a Comment