Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Fransk elegance // Être Cecile

etre-cecilie

Stribet langærmet t-shirt // Hvid kortærmet t-shirt

i øjeblikket crusher jeg helt sindssygt på det franske brand Etre Cecile, som altså laver noget hamrende lækkert tøj som pepper garderoben op med dens legesyge og kreative univers. Jeg har fundet disse overstående trøjer som jeg virkelig mener ville passe perfekt ind i min garderobe. Jeg går i øjeblikket og forsøger at få lidt mere tøj ind i min garderobe som er lidt “sjovt” – bare for at bryde lidt med min meget klassiske stil. Der er efter min mening ikke noget finere end en kontrastfuld garderobe, hvor man tør at mixe forskellige stilarter, materialer og farver.

Hvad synes I om trøjerne? Skal jeg købe den stribede trøje først, eller t-shirten?

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Sophie 12. januar 201719:45

    T-shirten synes jeg. Den kunne jeg godt selv finde på at købe. Det sjove er jo, at der står “Relax” omkring fly-printet og jeg er røvbange for at flyve. Men ej hvor er den bare flot! <3

  • Pernille 12. januar 201719:58

    Jeg er HELT vild med den langærmede T-Shirt. Den er bare så lækker og flot i designet. Syntes personligt bare der er noget over det franske om det så ang. tøjet eller sproget. Det hele udstråler bare elegance og kvalitet i mine øjne. T-shirten med de korte ærmer er også ekstrem flor og også lidt “sjov”, men personligt havde jeg valgt den anden. Er helt forelsket i den.

Leave a Comment