Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

New in // Beni Ouarain rug

aicha-beni-ourain-teppe-interioer

Jeg har gjort mig et virkelig genialt køb til mit værelse. Dette køb har faktisk stået på min ønskeliste i hundrede år, men jeg har bare aldrig rigtigt fundet ud af hvor man kunne købe det til en god pris! Derfor blev jeg ret begejstret da jeg fandt tæppet på sukhi.dk.
Et Beni Ouarain tæppe/Berber tæppe er et smukt marokkansk tæppe lavet i 100 % fåreuld og så er de altid ufarvede. Derfor har de et smukt og naturligt look. Fælles for alle berber tæpper ér at de har et superfint geometrisk design, hvilket jeg også synes passer rigtig fint ind på mit værelse og i mit nye walk-in-closet, hvor jeg planlægger at mit tæppe skal ligge.

Og hvorfor er det så egentlig lige at tæppet bliver kaldt Beni Ouarain tæppe og at man ikke bare nøjedes med at kalde det et berbertæppe? Det er faktisk en lidt sjov fact, som jeg gerne vil dele med jer. Beni Ouarain var nemlig navnet på en stamme som levede i Marrokkos atlasbjerge. Det var denne stamme som opfandt dette fashionable tæppe. I atlasbjergene bor der en helt særlig race af får – får som er mindre end de meget almindelige får, som vi kan se på de danske bondegårde. Fårene har en helt speciel uld, i en virkelig god og solid kvalitet og derfor er atlasbjergene det perfekte sted at finde materiale til et smukt tæppe. Tæpperne fra Sukhi.dk er lavet af uld fra disse får – så de er helt tro mod den oprindelige måde at fremstille tæppet på  – til og med bliver tæpperne produceret i atlasbjergene, så hele processen bliver gjort præcis som i gamle dage. Jeg elsker at tæppet har en smuk fortælling og noget historie – det gør tæppet alle pengene værd!

Når du køber et tæppe fra Sukhi, så kan du også se de damer som sidder nede i Marrokko og laver tæppet. Du kan se producenterne bag de fine Beni Ouarain tæpper HER

Jeg glæder mig helt sindssygt til at gå rundt med bare fødder og mærke det bløde uld imellem mine tæer.

Sukhi.dk sælger også tæpper lavet i andre lande. Blandt andet kan man på deres hjemmeside købe filttæpper fra Indien og kugletæpper fra Nepal. Det er virkelig eksotisk og et genialt koncept at man kan få et stykke af mellemøsten ind i sin stue.

Jeg viser jer naturligvis billeder når jeg har modtaget tæppet!
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Anna 13. januar 201723:19

    Virkelig nice! Jeg har et selv 🙂 I april besøkte jeg en landsby i Atlas bjergene og fik omvisning der de lavede de her lekre berber tepper. Virkelig fascinerende!

Leave a Comment