Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Blå på blå og lidt Noora-inspireret måske

dsc08151dsc08124 dsc08173 dsc08166 dsc08187

Strik:Modström (Købes her) // Bukser: Levis // Sko: Shoe biz // Øreringe: Anni Lu // Bælte: HOPE

God formiddag kære piger! Idag skal jeg til akupunktur for første gang siden jul og jeg glæder mig virkelig til at blive behandlet lidt igen. Jeg kan mærke en kæmpestor forskel på mit helbred allerede og jeg har siden November ikke været syg og min kvalme er også pist forsvundet!

Hvad synes I iøvrigt om overstående outfit, som blev taget inden mit hår blev klippet? På billederne er jeg iført et outfit som jeg af uforklarlige årsager synes der er lidt ‘Noora fra skam’ over – kan I se hvad jeg mener? Jeg ved ikke om det er pagen eller om det er de stramme lyse jeans og bæltet der gør det, men jeg kunne i hvertfald godt se Noora i det her outfit – med læbestift selvfølgelig. 😉
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment