Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Ready for spring!

img_0763-1img_0762 img_0758 img_0759

I Mandags teamede jeg atter engang op med min kollega Malina Kragmann, da vi skød et par billeder ved en af mine favorit-spots i indre københavn – nemlig foran Beau Marche.
Lige indede jeg steg på cykel ved 10-tiden havde jeg fået en pakke ind af døren fra det sødeste team hos Samsøe&Samsøe, som havde sendt denne lækre strik hjem til mig – så selvfølgelig skulle jeg have den på! Jeg elsker simpelthen farven og den er også spået til at blive en af de helt store mode-farver denne sommer. Så nu må solen gerne snart titte frem, for jeg er sikker på at farven bliver endnu smukkere i solskin.

Det er helt nyt for mig at være iført en farvestrålende farve, men jeg kan virkelig godt lide det og jeg bliver også altid lidt modigere når vi rammer forår og sommer. Er jeg den eneste som har det sådan, eller kender I til det?
Hvad synes I om strikken?
Den kan ikke købes endnu, men det kan den meget snart, så stay tuned på Samsøe&Samsøes hjemmeside.

Bukserne er iøvrigt fra Ivy Copenhagen og købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • nikoline 19. januar 201713:36

    Ihh, tarveligt at vise en lækker strik som ikke er tilgængelig endnu! 😉 Farven klæder dig dog super godt.

    TheNormcoreRebel

  • M 19. januar 201714:10

    Dit hår er vanvittigt pænt! Skal til frisør senere i dag og vil bruge din frisure som inspiration 🙂

Leave a Comment