Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Et fuldstændigt genialt koncept! // Carcel

download

Selvom 2017 først lige er startet, så spår jeg tøjmærket ‘Carcel’ til at vinde en pris for årets bedste modekoncept. Jeg blev fuldstændig fascineret af Carcel da jeg forleden læste en artikel omkring deres vision. kvinderne bag mærket Carcel får nemlig deres tøj produceret i Peru, af kvinder der sidder i fængsel. På den måde kan kvinderne passe et arbejde samtidig med at de er indsat og de kan tjene penge til deres familier som sidder på den anden side af fængslets mure. Jeg synes det er en skidegod idé og jeg kan godt lide tanken om at deres modetøj ikke kun har som formål at få os allesammen til at se godt ud, men samtidig kan hjælpe kvinder som er udsatte.

Tøjet kan købes på deres shop til Februar!
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Gustavo Woltmann 21. januar 20175:59

    Det lyder som et super koncept! Rigtig god weekend.

    Gustavo Woltmann

Leave a Comment