Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Mit liv peakede i onsdags // Feature på Sillewho

skaermbillede-2017-01-18-kl-16-59-59

Et af mine store blog-forbilleder ‘Sillewho’ har gang i en ny blog-serie på sit domæne, hvor hun beder stærke kvinder om at skrive om sig selv og sit liv. Og prøv lige at gæt hvem som er med i første indlæg af serien? Det er jeg! Jeg må indrømme at jeg følte mig lidt som en lille fan-girl da Sille spurgte mig om jeg ville være med. Jeg har læst Silles blog igennem mange år, og beundrer hendes mod til at være åben om sårbarhed, og være ærlig omkring sine nedture og opture. Og denne cool lady mener åbenbart at jeg er en stærk kvinde! Det er virkelig en ære – også selvom jeg ikke ved om jeg selv vil kategorisere mig sådan.

Jeg synes altså I skal smutte forbi indlægget som kan læses HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment