Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Just bought // My first pair of shorts!

shorts

Believe it or not, men jeg ejer nærmest ikke et eneste par shorts. Det gik op for mig sidste sommer, da jeg skulle til Italien og i sidste øjeblik fandt ud af at jeg jo havde smidt mit sidste par ud. Derfor måtte jeg i sidste øjeblik klippe et par af mine gamle jeans over så det blev til shorts – men resultatet var ikke ligefrem high fashion. Så nu har jeg købt mine drømme-shorts. Et par shorts som omfavner min kærlighed for løstsiddende tøj og som ikke ser så korte ud, at det bliver ubehageligt. Jeg er nemlig ikke specielt stor fan af at vise for meget ben!

Shortsene er fra Toteme og jeg ELSKER dem! Jeg kan simpelthen ikke vente med at det bliver varmt i vejret, for så skal jeg gå med dem hver dag. Derudover rejser jeg i Juni til Malaga, så der skal de selvfølgelig pakkes med.
Hvad synes I om dem?
De kan købes på Totemes hjemmeside HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Michelle 22. januar 201722:15

    Super flotte -overvejer selv dem. Hvilken str. har du taget dem i?

Leave a Comment