Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Bag facaden // En stor sorg

tumblr_ocfs85uylf1s4zvvyo1_1280

Jeg har længe gået og spekuleret på, om dette indlæg skulle ud. Ja, faktisk har jeg spekuleret over det siden starten af Januar, hvor min morfar desværre fik en blodprop og blev indlagt på hospitalet. han har før haft blodpropper, men i denne omgang har det virkelig været en hård en.

Når de triste ting i livet ikke kun omhandler mig, men omhandler hele min familie, så er det ikke på samme måde så nemt at være ærlig og jeg er faktisk stadig i tvivl om dette indlæg skal ud, men det synes jeg altså at det skal. Blandt andet for at vise alle, at der er ting i livet man ikke kan styre – hverken hvis man er blogger, læge, skraldemand eller kronprins.

Denne tid er virkelig hård og selvom jeg gør alt for at bloggen fortsætter som den plejer, og at jeg prøver at leve mit liv præcis som sædvanligt, så fylder det virkelig i mine tanker. Derfor er det også mærkeligt for mig, hvis jeg ikke lukker jer ind i de følelser – for det har jeg altid gjort her på domænet.

Men min morfar er pisse sej og mit store forbillede. Han var modstandsmand under 2. verdenskrig og han har i sine voksne år dyrket både vinterbadning, surfing og en masse andre sportgrene. Så han er lidt af en fighter.
Så det er den seje mand jeg i øjeblikket har mine tanker fyldt af, og jeg synes at I skal vide det, for det virker unaturligt for mig at en så stor af mit liv ligenu, bliver gemt væk.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Nicoline 25. januar 201720:20

    Husk jeg er her søde hvis du har brug for det. <3

  • Line 25. januar 201722:17

    Det er så fint, og modigt, af dig at dele den del af dit liv med os andre. Kender desværre følelsen lidt for godt her for tiden, da min farfar også er syg, hvilket selvfølgelig påvirker mig meget – og med en stor opgave, SRP, der begynder på fredag, er det ikke så sjovt.. Men jeg håber og tror på, at din morfar snart får det bedre. Knus herfra ❤

Leave a Comment