Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Take Away & feberramt

fullsizerender-4 fullsizerender-5img_0986

Blazer: Baum Und Pferdgarten (købes her) // Taske: Marni // T-shirt: H&M // Bukser: Ivy Copenhagen (Købes her) // Sko: Gardenia Copenhagen

Det er blevet fredag og jeg er begyndt at få det bedre med min feber. Jeg brugte hele dagen torsdag på at ligge i sengen og slappe af. Det var ret svært for mig at lade være med at blogge og besvare mails. Jeg er en meget pligtopfyldende type og jeg føler mig altid skyldig og doven hvis jeg ikke får udrettet ting i løbet af dagen, men det var også godt for mig at få koblet lidt af. Jeg havde helt glemt hvordan det føltes at kede sig og lave ingenting – og det er altså tankevækkende, for alle mennesker burde give sig selv lov til at kede sig engang imellem og bare ligge i sin seng og tænke på alt muligt ligegyldigt.

Hvad synes I om outfittet? De er taget ude foran det lækreste Take Away sted ved navn ‘Gravy.’ Hos Gravy kan man købe sunde Take Away retter.
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

Leave a Comment